MY FAMILY FAMILJA IME

FAQJA E KONTAKTIT

NYJET FAVORITE

LIBRI I VIZITOREVE

FAQJA KRYESORE

FOTO - FAQJA III

FOTO TE REJA

TEKSTE DHE FOTO PER MUA NGA INTERNETI

LETRA PER Z.MADELEINE ALBRIGHT

FOTOALBUM

MY FAMILY FAMILJA IME
http://sq.wikipedia.org/wiki/Besnik_Bardhi

MY FAMILY HAS FIVE MEMBERS: FATHER BESNIKU, MOTHER SHQIPE, ME, BROTHER BETIM AND SISTER POEMA . MY FATHER IS A DOCTOR, ENT SPECIALIST , WORKS IN PRIVATE AMBULANCE
"BARDHI MED" ( www.bardhimed.com )

MY MOTHER IS ACCTUALY HOUSEWIFE, BECAUSE SHE HAS TO TAKE CARE LITEL SISTER POEMA.

 

 

 

FAMILJA IME KA PESE ANETARE: BABA BESNIKU, NANA SHQIPJA, UNE, VELLAU BETIMI DHE MOTRA E VOGEL POEMA.BABI IM ESHTE MJEK SPECIALIST PER SEMUNDJET E HUNDES, VESHIT DHE FYTIT DHE KIRUGJISE SE QAFES, PUNON NE AMBULANTEN PRIVATE  BARDHI MED"( www.bardhimed.com)
NANA IME ESHTE AKTUALISHT AMVISE DHE MERRET ME SHUME ME PERKUJDESJE NDAJ MOTRES SE VOGEL POEMA E CILA TANI ESHTE 2,5 VJEQ.

 

www.youtube.com/user/gjakova1999

SI E KALOJ DITEN ?
TANI JAM RRITUR DHE VIJOJ KLASEN E KATERT NE SHKOLLEN FILLORE  YLL MORINA.MESUESJA IME SARANDA POZHEGU ESHTE SHUME E KUJDESSHME DHE MUNDOHET TE NA MESOJ SA ME MIRE. NE KLASEN TONE TE GJITHE JEMI TE SHKELQYER, SHPRESOJ TE JEMI TE TILLE DERI NE FUND DHE TA ARSYETOJME PUNEN DHE MUNDIN E MESUESES SONE TE DASHUR. MESIMI FILLON NE ORA 13.00. OBLIGIMET SHKOLLORE I KRYEJ MENJEHERE ASHTU QE
PARADITE KAM KOHE TE LIRE ME SHUME.VIJOJ DHE SHKOLLEN E ULET TE MUZIKES, DREJTIMI I PIANOS.TRE HERE NE JAVE ME DUHET TE JEM NE SHKOLLEN E MUZIKES. GJITHASHTU TRE HERE NE JAVE USHTROJ BASKETBALL.KRYESISHT ARGETOHEMI DOKE LUAJUR NE SHTEPI, GJITHASHTU NDJEJ KNAQESI KUR JAM PRAN KOMPJUTERIT.


UNE I DUA TE GJITHE FEMIJET E BOTES, NUK GUXON ASKUSH ME TE NA PRISHE LUMTURINE DHE ENDRRAT FEMIJERORE. SHPRESOJ NE TE ARDHMEN, FEMIJET NE MBARE RRUZULLIN TOKESOR, TE MOS KENE FATIN E FEMIJEVE KOSOVARE SI NE LUFTEN E FUNDIT, NGA SE ATA ISHIN SHENJESTER E BANDAVE KRIMINALE SERBE.
KAM DESHIRE TE MADHE TE UDHETOJE.

VEREN E KALUAR KEMI QENE NE PUSHIME NE SHQIPERI,NE VELIPOJE DHE KEMI KALUAR PER MREKULLI.RERA E PASTER DHE E IMTE,UJI KRISTAL I PASTER SI DHE AJRI I PA NDOTUR BENE QE AI VEND TI NGJANTE PARAJSES. KEMI QENE TE VENDOSUR NE HOTEL FRESKIA, NE KETE VEND  TERE FAMILJA U RELAXUAM PER BUKURI.

I LOVE ALL CHILDREN OF THE WORLD,NOBODY SHOULND’T DESTROYE OUR HAPPINES AND CHILD DREAMS. I HOPE THAT IN THE FUTURE, PEOPLE ALL OVER THE WORLD, WILL NOT HAVE THE SAME FATE AS KOSOVAR CHILDREN DID ON THE LAST WAR, BECAUSE THEY WERE GUN KNELL OF CRIMINAL SERB BANDS.I REALY LOVE TRAVELING. LAST YEAR WE’VE BEEN IN ALBANIA FOR SUMMER HOLIDAYS. WE HAD A GREAT TIME IN BEACH OF DURRES. THIS WAS THE FIRST TIME I MET THE SEA.WE VISITED ALSO VLORA, I HAVE SEEN FLAG COURT AND MONOLITHS. I LOVE THE ALBANIAN FLAG VERY MUCH. NOW I ALSO KNOW THE AMERICAN FLAG. THAT’S THE FLAG OF OUR FRIENDS.

Mund te shikoni foto shume interesante ne adresen sa vijon:
Kliko ketu:

www.youtube.com/user/gjakova1999VISIT ALSO THE OTHER PAGES WITH PHOTOS AND INTERESTING TEXTS
VIZITONI DHE FAQET TJERA ME FOTO DHE TEKSTE SHUME INTERESANTE http://www.facebook.com/photo.php?pid=30491991&l=3d745907c6&id=1181995764